Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
Wedstrijd verslag Den Bosch van Team Lamry
Het zou een lange dag worden van 's morgens vroeg tot laat in de middag met veel heel veel jeugd partijen.
Als eerste mocht Vincenzo aantreden tegen Ferhat. Vinc begon goed tegen de erg felle tegenstander. Beide heren haalde alles uit de kast echter was Ferhat iets handiger in de clinch en scoorde daar goed met zijn knie�n. Vinc liet wel zien dat hij niet voor niks was gekomen maar Ferhat wilde alleen nog maar vanuit de clinch met Vincenzo knokken. Enkele keren kwam Vinc nog goed door met sterke low kicks, echter mocht dit de jury niet voldoende bevredigen.
Winnaar op punten Ferhat. Vinc die zeker niet tevreden was met deze wedstrijd mag zich gaan voorbereiden om het volgend jaar weer super sterk terug te komen en ik ben daar heel blij mee dat hij dat bij ons doet !
Als tweede mocht Sam Martens knokken tegen de thuis vechtende Samantha van Team Lamry. Ik weet niet wat Sam tegen haar tegenstandsters zegt vooraf gaande aan de partij maar ook deze keer weer was het vanaf de eerste bel tot en met de laatste weer een knok partij van jewelste. De sterk aanvallende Samantha werd hard geblokt door Sam die stootte en low kicks maakte alsof het vanzelf ging. Beide dames maakte veel, heel veel technieken waar Sam wel vaker juist het doel trof. Drie rondes lang bleven beide dames elkaar het leven zuur maken maar uiteindelijk kon de jury toch een winnaar aanwijzen. Winnaar op punten Sam Martens die alweer heeft laten zien wat een enorm door zettingsvermogen deze jonge dame al heeft en zo haar tweede winst partij in haar startboekje kan bijschrijven. Wow Sam !!
Als laatste mocht Sandro Eikenboom aantreden tegen Ennes Arras van Fighting Talents beide heren waren zeer gewaagd aan elkaar.
Sandro begon fel aan zijn partij waar Ennes weer hard antwoorde, Sandro scoorde goed met zijn stoten en combineerde mooi met trappen na.
Ennes werd wat wilder na de eerste ronde en probeerde zo Sandro mee te slepen. De partij verliep goed in ons voordeel totdat beide heren in de clinch kwamen en Sandro omviel en terwijl hij op de grond zat een knie kreeg van Ennes op zijn rip ...... na enige tijd was Sandro hersteld van de onreglementaire handeling maar hierdoor werd de partij gestaakt waardoor de temperatuur bij Sandro wat hoog op liep ....... met enkele uitingen die niet in een ring thuis horen. De jury besliste er een No Contest van te maken wat natuurlijk wel zuur was gezien het verloop van de partij en het natrappen van onze tegenstander. Misschien komt er nog eens een rematch maar of dat zo verstandig is weet ik zo net nog niet ......
Natuurlijk was ik wel weer trots op twee van mijn vechters en eentje iets minder maar ook dat word weer verwerkt bij ons in de gym, zodat Maria en ikzelf met een big smile kunnen gaan genieten van onze jeugd vechters in het aankomende 2014.
Wilde wel nog de mee gereisde supporters groep bedanken voor hun steun aan onze vechters, we gaan er volgend jaar een nog sportiever jaar van maken met vele mooie partijen voor JEGO !
0 Comments
Posted on 15 Dec 2013 by jeroen
Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews