Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
Verslag wedstrijden Rings of Glory te Vaals
Nadat beiden vechters goed hadden gewogen mochten we even wachten op de matchmaking, waardoor we tijd genoeg hadden om ons goed voor te bereiden op onze partijen.
Als eerste mocht Nando aantreden tegen Marciano Neising, beide vechters begonnen goed aan de partij de eerste ronde ging vrij gelijk op Marciano was in het begin de betere bokser maar Nando scoorde goed met zijn benen.In ronde twee was Nando wat feller en scoorde goed met zijn stoten en trappen op het lichaam van Marciano. Deze trappen kregen steeds meer effect waardoor Nando makkelijker zijn punten bij elkaar scoorde dan Marciano, vooral aan het einde van de ronde liet Nando er geen twijfel over bestaan wie er wilde winnen. In ronde drie bleef Nando goed scoren met low kicks en lange linkse hoeken op het gelaat van Marciano die langzaam de moed opgaf. De jury was dan ook duidelijk, winnaar op punten Nando Petalo.
Als tweede mocht David Ganjan aan de slag tegen de duitse Mustafa Eksi van K1 Germany Topai. Bij het bellen van de gong liet David er geen twijfel over bestaan wie er als uiteindelijke winnaar moest komen. David lanceerde zeer mooie combinaties afgerond met goede hoge trappen op het gelaat van onze duitse vriend, die in het begin nog wel probeerde mee te doen maar echt de mindere was in het begin van de partij. David viel halverwege de ronde iets teveel in zijn aanval en liep op een snoeiharde lange linkse hoek, waardoor het licht even uitging voor David en de partij helaas over was voor hem.
David was super gestart maar kreeg een hele zware tik te verwerken waardoor de winst over ging naar onze duitse sporter Mustafa, die blij mocht zijn met deze treffer want denk niet dat hij het drie rondes had volgehouden. Achteraf kregen we nog veel complimenten voor onze David die wel weer heeft laten zien wat kickboksen was.
Natuurlijk was ik weer super trots op de inzet onze knokkers, en gaan we ons weer voorbereiden op het volgende evenement waar we weer vuurwerk proberen te laten zien !
0 Comments
Posted on 28 Oct 2013 by jeroen
Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews