Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
Verslag wedstrijden M.A.C. te Dilsen
Als eerste mocht Sandro Eijkenboom aantreden die na lange tijd weer in de ring stond. Na een "aparte voorbereiding" hadden we een partij kunnen regelen voor Sandro tegen Mike Frenken van Team Holzken uit Helmond.
Sandro begon zijn partij goed combineerde mooi en scoorde goed zijn punten met zijn stoten als zijn trappen. Mike had het moeilijk met de combinerende Sandro. Ook in de tweede ronde was Sandro de betere waar hij veel trappen maakte en goed scoorde met zijn knie�n. Echter in ronde drie liet onze Sandro het een beetje afweten en kwam Mike erg goed terug. echter na drie rondes te hebben gedraaid was het oordeel duidelijk, winnaar op punten Sandro Eijkenboom waar ik wel moet zeggen dat hij de volgende keer heel wat meer trainingsarbeid moet gaan verrichten om ook zijn volgende partij weer goed af te sluiten, maar dat gaat zeker goed komen ....

Als laatste van het Jego kamp mocht Dilano aantreden tegen Matthew Verachtend van Siam Ni. Deze club had Dilano al eens tegen zich gehad maar nu stond er een hele andere zelfverzekerde Dilano klaar om het klusje te klaren.
Direct na het slaan van de gong liep Dilano naar voren en gooide er een paar stoten uit die zijn tegenstander van zijn voetstuk deed vallen. Matthew herpakte zich goed en vocht fel terug, echter had Dilano een ander plan en lanceerde de ene na de andere aanval waardoor Mathew zelfs even 8 tellen rust kreeg van de scheidsrechter.Het verschil tussen beide vechters was te groot en Dilano won deze partij dan ook door opgave.
Gelukkig heeft Dilano nou ook eens mogen proeven aan een overwinning, waardoor het de volgende keer iets makkelijker wordt om in de ring te stappen.
Uiteindelijk waren Maria en ik weer super trots op de goede prestaties van onze vechters en hebben wij beiden weer eens echt genoten van sommige jeugd mannetjes uit ons buurland.
We gaan ons nu weer voorbereiden om aan het volgende evenement mee te doen met onze jeugd, maar dat zal alleen maar leuker worden ........ !
0 Comments
Posted on 21 Oct 2013 by jeroen
Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews