Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
Verslag wedstrijd weekend Helmond van Rinaldo & Sam
Zaterdag middag was de weging waar Bertje ( Rinaldo ) precies hetzelfde gewicht op de weegschaal had gezet als zijn tegenstander. Deze was op het laatste moment nog omgezet. Gelukkig had Bertje toch een partij.
Beiden begonnen fel aan de wedstrijd waar Rinaldo enkele zeer goede low kicks maakte, zijn tegenstander had het in het begin moeilijk en vuurde als laatste hoop enkele lange zwaaistoten om zich te weren. Deze lange stoten kwamen regelmatig goed door op het hoofd van Bertje, die hier weer liet zien dat hij een kin van beton had. Het kickboksende gedeelte kwam toch echt van de kant van Rinaldo met leuke combinaties,maar zijn tegenstander scoorde ook weer goed terug met zijn lange zwaaien. Rinaldo had alles gegeven, maar na drie zware rondes knokken wees de jury onze Duitse buurman aan als winnaar.Dit had net zo goed een dikke onbeslist kunnen worden, waar beiden tevreden mee hadden kunnen zijn. Rinaldo heeft zeker laten zien wat hij allemaal in huis heeft en ben ervan overtuigd dat hij de volgende keer iets meer dekking heeft en zijn partij dan heel anders afsluit. Ik heb samen met Maria genoten van zijn fighting spirit. Rinaldo op naar de volgend partij alweer een echte JEGO GYM knokker erbij. Ben trots op je gozer om na drie maandjes de ring in te stappen en dan zo n partij te draaien.

Zondag middag was Sam Martens aan de beurt die ook haar eerste partij zou draaien tegen Yasmina. Nadat beide dames zich goed gewogen hadden mochten ze dan eindelijk hun kunsten vertonen.
Sam startte goed met haar directe stoten en maakte goede trappen. Yasmina stortte in een keer al haar energie in haar stoten waar Sam wel even aan moest wennen. Maar na elke felle aanvalsgolf van Yasmina herstelde Sam zich erg goed en liet hier zien wat kickboksen was. De mooie combinaties kwamen echt van Sam echter scoorde Yasmina met haar enorme aanvals drift net iets meer punten dan Sam.Onze Sam bleef enorm goed door knokken zelfs na een behoorlijke bloed neus die ze cadeau kreeg in ronde drie. Dit alles deerde Sam helemaal niet en knokte als een volleerd vechter de partij super uit. Na drie rondes wees de jury Yasmina uit als winnaar, maar in mijn hartje was het toch echt Sam die het won. Met veel bewondering van scheidsrechter en jury en vele anderen (Publiek, Jos,Maria & ik natuurlijk) kreeg onze Sam haar welverdiende medaille omgehangen. Sam ben blij dat ik jou trainer ben wij gaan het heel ver schoppen, op naar de volgende partij.
0 Comments
Posted on 23 Sep 2013 by jeroen
Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews