Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
MARIA VERHIJEN WINT HAAR TWEEDE BOKS PARTIJ
Na wat wisselingen van tegenstanders was er toch iemand die het tegen Maria wilde opnemen op het gala bij sportschool GGH.
Wel een beetje vreemd voor Maria als mij, omdat ik met Melvin in Sardini� zat, maar ze werd goed begeleidt door Sjef Weber en zijn team.
Bij het begin van de partij gingen beide dames zeer aanvallend te werk. Maria zocht niet de afstand ( zoals afgesproken) maar zocht direct het korte werk op.
Dit leverde al snel een kopstoot op waardoor Maria een flinke bult op haar voorhoofd cadeau kreeg. Maria was wel de meerdere in het gevecht, en raakte Elfi goed met haar harde hoeken.
Een van deze hoeken maakte een kleine snee in het gelaat van Elfi die na een heel lang overleg de wedstrijd staakte. Winnaar door medische interventie aan het einde van de eerste ronde,Maria Verheijen.
Normaal veegt men het bloed af smeert er wat vaseline op en knokt door. Hierdoor was Maria ook flink aan het balen, omdat de partij zo onbenullig eindigde. Maar ondanks dat, heeft ze weer een winst partij erbij en krijgt zo ook met het boksen, een zeer mooie startlijst.
0 Comments
Posted on 08 Jul 2013 by jeroen
Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews