Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason
Verslag Sardini� van Melvin Wassing vs Mauro Serra
Vrijdag middag zijn we afgereisd naar Sardini� waar we de eerste problemen al kregen door een uur vertraging, echter nadat we al een half uur in het vliegtuig zaten moesten we weer overstappen naar een andere die ons wel veilig op Sardini� had afgezet.
Vrijdag avond hebben we goed gewogen, echter was meneer Mauro niet aanwezig maar kregen we via een (slechte) skype verbinding te zien hoe hij de juiste kg woog ........ Hij wilde niet komen omdat het zo'n twee en een half uur rijden was.
Zaterdag was fight night we hadden de hoofd partij dus konden we ons rustig voorbereiden op wat komen ging.
Uiteindelijk waren we om kwart voor een aan de beurt in de inmiddels lekker opgewarmde zaal.
Melvin startte zijn partij goed in ronde een beide heren waren goed aan elkaar gewaagd. Melvin scoorde goed met zijn stoten, maar kreeg aan het einde van de ronde een kleine snee in zijn wang door een elleboog. Niks bijzonders lekker door naar ronde twee. Hier deelde Melvin goed uit en raakte Mauro zeer goed met zijn directe en rechtse opstoot, waarop Mauro harde trappen maakte naar het lichaam van Melvin. Tijdens de clinch kwam Melvin ten val en toen hij op de grond zat kreeg hij vol een knie in zijn gezicht. ( waarop zijn neus brak en hij echt wel even aangeslagen was) De scheids rechter begon dood leuk Melvin uit te tellen, wat bij ons op een diskwalificatie eindigde. Mauro werd zelfs tot winnaar uitgeroepen en ging zo met de titel ervandoor.
Nadat Mauro achteraf wel zijn verontschuldigingen had gemaakt moesten wij verplicht wel nog even mee om te kijken hoe een Sardijns ziekenhuis eruitzag met ambulance.
Na een zeer lange zit, die door veel zatte lastige mensen wel eigenlijk weer heel leuk werd gemaakt konden we na vijf uur het ziekenhuis verlaten. Nadat Melvin twee vlindertjes op zijn snee had gekregen en een mooie scan was gemaakt. Moet wel zeggen dat ik nog meer respect heb gekregen voor het ziekenhuis personeel, om sommige mensen te moeten behandelen.Wat een theater daar ongelofelijk. Maar ja wel veel gelachen ondanks het "verlies".
Uiteindelijk zijn we door een van de organisatoren wel weer netjes bij ons appartementen complex afgezet, die ook al behoorlijk kleine oogjes hadden gekregen. Na een lange nacht van twee uur konden we opstaan en naar het vliegveld gaan. Tijdens onze tussenstop in Barcelona hebben we wel nog even een zeer relaxt dagje strand gepakt, wat weer een boel ellende goed maakte.
0 Comments
Posted on 08 Jul 2013 by jeroen
Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews